اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا قالیباف: گوش به فرمان اوامر رهبر انقلاب هستیم پاکستان تردد تجار از مرز زمینی‌ به ایران را از سر گرفت اقدام خصمانه ایکس علیه معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه

رئیس جمهور: با وجود ارتش، با قدرت گفتگو می‌کنیم

رئیس جمهور: با وجود ارتش، با قدرت گفتگو می‌کنیم رئیس جمهور در مراسم رژه ارتش گفت: با وجود ارتشیان، ما در منطقه می‌توانیم با قدرت حرف‌ها و گفتگوهای خودمان را در راستای صلح و آرامش و ایجاد ارتباط بزنیم. با وجود ارتش و نیروهای امنیتی و نظامی توانسته‌ایم به عنوان یک قدرت بلامنازع خود را معرفی کنیم.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۴ - ۲۹ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 18
کد خبر: ۲۷۵۸۸۴

به گزارش راهبرد معاصر، مسعود پزشکیان رئیس جمهور در مراسم رژه 29 فروردین روز ارتش در جوار حرم مطهر امام (ره) طی سخنانی اظهار داشت: ارتش دژ محکم حکومت و ملت است و امنیت و آرامش جامعه با وجود ارتشیان بدست می‌آید.

وی افزود: با وجود ارتشیان، ما در منطقه می‌توانیم با قدرت حرف‌ها و گفتگوهای خودمان را در راستای صلح و آرامش و ایجاد ارتباط بزنیم. با وجود ارتش و نیروهای امنیتی و نظامی توانسته‌ایم به عنوان یک قدرت بلامنازع خود را معرفی کنیم.

رئیس جمهور تاکید کرد: در طول این سالها بر خلاف برخی ساختارهای اداری در کشور، انحرافی در روند ساختاری ارتش ایجاد نشده است و الگوی ساختاری منظم و بی‌بدیل در کشور است.

پزشکیان ادامه داد: اگر عزیزان ارتش نبودند دشمن در تلاش بود که کشور ما را تسخیر و انقلاب را از بین ببرد. دشمن توان نفوذ در ارتش را نداشته و ندارد.

وی تصریح کرد: ارتش نیرومند ما در ساخت و تجهیز تمام ابزار مورد نیاز کشور با قدرت پیش رفته است. در هوا، زمین دریا و پهپاد و ابزارهای که دشمن تصورش را نمی‌کرد نیروهای مسلح ما بر همه چیز غلبه کردند تا نیاز کشور برطرف شود.

رئیس‌جمهور با تأکید بر نقش ارتش در همه‌ی حوزه‌های حیاتی کشور تصریح کرد: ارتش و نیروهای نظامی و امنیتی، نه‌فقط در عرصه دفاعی، بلکه در تمامی بحران‌های طبیعی و اجتماعی، در کنار مردم بوده‌اند؛ از زلزله و سیل تا طوفان و بیماری، همواره نیروهایی بی‌ادعا در میدان حاضر بودند.

پزشکیان با قدردانی از حضور بی‌وقفه نیروهای مسلح در همه‌ میدان‌های خدمت‌رسانی، ارتش را یاور بی‌بدیل دولت و ملت عنوان کرد و گفت: این حضور، پشتوانه‌ای استوار برای کشور و نقطه‌ی اتکایی مطمئن برای مردم عزیز ایران است.

رئیس‌جمهور تلاش نیروهای مسلح برای دستیابی به خودکفایی را مایه افتخار ملی دانست و تأکید کرد: خودکفایی ایجاد شده در درون ارتش، تنها به ساختار نظامی محدود نمانده و امروز این دانش و فناوری به صنعت، تجارت و دانشگاه‌های کشور منتقل شده و به عاملی برای توسعه پایدار و پیشرفت همه‌جانبه ایران تبدیل شده است.

پزشکیان با تمجید از فرماندهان دلیر، نیروهای فداکار، مردمی و همراه ملت، از ارتش به‌عنوان نماد ایستادگی و وفاداری یاد کرد و گفت: سرودی که امروز از حنجره‌های متحد این عزیزان در فضای مراسم طنین‌انداز شد، بیانگر قدرت باور، ایمان و اعتقادی است که پشتوانه وحدت، انسجام و وفاق ملی است.

رئیس‌جمهور با تأکید بر نقش بازدارندگی ارتش در برابر تهدیدات دشمن افزود: همین روحیه، دشمن را ناامید می‌کند از اینکه بتواند در برابر این ملت نقشه‌ای عملی کند یا خللی در اقتدار ملی ایجاد کند.

پزشکیان در پایان از فرماندهان ارتش، نیروهای مسلح، دریایی، زمینی، هوایی، سپاه، بسیج و همه کسانی که با تمام وجود برای دفاع از آب و خاک این سرزمین ایستاده‌اند، قدردانی کرد و گفت: امنیت و عزت امروز ایران اسلامی، مرهون تلاش و ایثار این عزیزان است؛ کسانی که در گذشته بودند، امروز هستند و فردا نیز در صحنه خواهند بود./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار